FOCUS

Onnistumisia

Jokaiselle osallistujalle tehdään henkilökohtainen ohjelma. Ohjelman tärkein idea on löytää jokaista osallistujaa motivoivat tavoitteet ja harjoitteet. Koska tavoitteena on pysyvä muutos, muutoksia tehdään pala kerrallaan ja ihmisiä kuunnellen.

Focus kestää noin puoli vuotta. Ohjelma aloitetaan henkilökohtaisilla mittauksilla, jonka perusteella nähdään yksilöllisesti lähtötilanne. Kahdessa henkilökohtaisessa Oma-polku tapaamisessa sovitaan omasta ohjelmasta, tsempataan ja muokataan ohjelmaa tarpeen mukaan. Luennon kautta käsitellään ohjelman aikana esille nousseita haasteita yhdessä vuorovaikutteisesti. Muutoksen tapahtumista mitataan loppumittauksen avulla. Lisäksi yritykselle tehdään jatkosta ehdotus, jolla työntekijöitä motivoidaan ja kannustetaan jatkamaan valitulla tiellä.


Alkukartoitus

  • Kehon Ikäkartoitus tai Kehonkoostumusmittaus

Henkilökohtaiset keskustelut

  • Keskustelun aikana selvitetään henkilön henkilökohtaiset toiveet ja tavoitteet projektiin, sekä annetaan ohjausta ja laaditaan toteuttamissuunnitelma. Tavoitteena on löytää jokaiselle oma ja itselle sopiva suunnitelma, jossa huomioidaan sekä ravinto, että liikunta tai omat henkilökohtaiset tavoitteet.

Luento

  • Käydään yhdessä läpi ohjelman aikana nouuseista haasteita (ravinto, liikunta, uni ja palautuminen).
  • Tarpeen mukaan käytännön liikuntavinkkejä, miten omatoimisesti voi kehittää omaa hyvinvointiaan.

Henkilökohtaiset keskustelut 3kk

  • Tarkistuskeskustelu, jonka tarkoituksena on ylläpitää projektin kulkua, sekä päivittää laadittuja suunnitelmia. Keskustelu hyvä välipysäkki katsoa missä mennään ja onko tullut kysymyksiä tai uusia haasteita matkalle.

Seurantakartoitus 6kk

  • Kehon Ikäkartoitus tai Kehonkoostumusmittaus

Yhteenveto ja jatkosuunnittelu

AXON LIFE OY 
Länsikatu 15, 80110 Joensuu


© 2015 AXON LIFE OY