FOCUS

Onnistumisia

Focus on hieman pitkäjänteisempi Työhyvinvointiohjelma. Ohjelman tärkein idea on löytää jokaista osallistujaa motivoivat tavoitteet ja harjoitteet. Koska tavoitteena on pysyvä muutos, muutoksia tehdään pala kerrallaan ja ihmisiä kuunnellen.

Focus kestää vuoden. Ohjelma aloitetaan henkilökohtaisilla mittauksilla, jonka perusteella nähdään yksilöllisesti lähtötilanne sekä yksilö- että yritystasolla. Kahdessa henkilökohtaisessa Oma-polku tapaamisessa laaditaan ja muokataan ykislöllinen hyvinvointiohjelma. Kuukausittaisten hyvinvointituokioiden kautta saadaan jaettua tärkeää tietoa miten omaa kokonaisvaltaista hyvinvointia voi alkaa kehittämään omatoimisesti. Muutoksen tapahtumista mitataan loppumittauksen avulla. Ohjelman lopulla yritykselle laaditaan suunnitelma jatkosta.


Alkukartoitus

  • Kehon Ikäkartoitus

Henkilökohtaiset keskustelut

  • Keskustelun avulla selvitetään henkilön henkilökohtaiset toiveet ja tavoitteet. ohjausta ja laaditaan toteuttamissuunnitelma. Tavoitteena on löytää jokaiselle oma ja itselle sopiva suunnitelma, jossa huomioidaan sekä ravinto, että liikunta tai omat henkilökohtaiset tavoitteet.

Kuukausittaiset hyvinvointituokiot

  • Hyvinvointituokioiden tarkoituksena on antaa käytännönvinkkejä miten omaa kokonaisvaltaista hyvinvointia voisi kehittää omassa arjessa. Kerrat koostuvat tietoiskuista ja liikuntakokeiluista.

Henkilökohtaiset keskustelut 6kk

  • Keskustelu hyvä yksilöllinen välipysäkki katsoa missä mennään ja onko tullut kysymyksiä tai uusia haasteita matkalle. Keskustelu ylläpitää ohjelman kulkua ja samalla hyvä tilaisuus päivittää laadittua hyvinvointisuunnitelmaa.

Seurantakartoitus ohjalman lopulla

  • Kehon Ikäkartoitukset

Yhteenveto ja jatkosuunnittelu

AXON LIFE OY 
Länsikatu 15, 80110 Joensuu


© 2015 AXON LIFE OY