TARINAMME

Löydä pysyvä muutos – oma hyvä olo


Ihminen ei voi muuttaa elämäntapojaan, jos ei tiedä konkreettisesti, mitä pitäisi tehdä toisin ja miksi. Vaikka tietoa on paljon, sitä on vaikea soveltaa omalle kohdalle. Lisäksi muutoksen tekemiselle täytyy löytyä yksilötasolla motivaatiotekijä ja tavoite.

Muutokset on tehtävä pala kerrallaan ja pitkäjänteisesti. Tarvitaan yksinkertaisia ja selkeitä ohjeita syömiseen, liikesarjoihin tai hikiliikuntaan. Tarvitaan joku, joka opettaa ja jonka kanssa voi iloita onnistumisesta tai harmitella takapakkia. Joskus tarvitaan yhteisö, joka ymmärtää juuri sitä haastetta, minkä edessä seisot.

Muutokset on tehtävä pala kerrallaan ja pitkäjänteisesti.

Vaikka palvelumme perustuvat mittaamiseen, ammattimaisiin ohjeisiin ja harjoituksiin, ne on tehty tavallisille suomalaisille ihmisille. Emme edusta jaksa-jaksa rääkkiä, nälkäkuuria tai äärilaitoihin meneviä harjoitteita. Uskomme siihen, että tekemällä säännöllisiä harjoituksia kohtuullisen määrän viikossa, saavutetaan myös pysyvä tapa liikkua, jumpata ja syödä säännöllisesti. Jos haluaa nauttia, pitää kyetä nauttimaan hetkestä. Äärilaitoihin menevät harjoitteet, vaatimukset ja kiellot estävät meitä elämästä hetkessä. Odotamme vain sitä hetkeä, kun pääsemme taas nauttimaan. Siksi kurinalaisuus on mielestämme hyvä pieninä annoksina ja täyskiellot pahasta.

Tarjoamme palveluitamme yrityksille. Meidän mielestämme on upeaa tehdä töitä yrityksissä, jotka haluavat satsata työntekijöiden hyvinvointiin työajalla. Tuomme tämän esille myös valmennuksessa.

Jokainen meistä haluaisi nauttia hyvästä olosta joka päivä.
Se on mielestämme hieno etuoikeus ja myös velvoittaa valmennukseen osallistujia tekemään parhaansa. Muutoksen tekeminen lähtee itsestä. Toista ei voi muuttaa, vaikka haluaisikin. Tuomme tämän julki myös starttitilaisuuksissa, jotta kaikilla on mahdollisuus pohtia asian merkitystä itselle.

Uskomme siihen, että jokainen meistä haluaisi nauttia hyvästä olosta joka päivä. Hyvä olo tarkoittaa virkeää mieltä, hyvää fyysistä kuntoa ja jaksamista ja suhteellisen kivutonta kroppaa. Tätä hyvää oloa metsästämme kaikissa palveluissamme Tyky-päivistä pitkäjänteisiin muutosvalmennuksiimme. Haluatko liittyä muutostarinoiden tekijöiden joukkoon?

AXON LIFE OY 
Länsikatu 15, 80110 Joensuu


© 2015 AXON LIFE OY